Vejle Taxa

Vejle Taxa er en alsidig forretning, der kan klare næsten alle transportopgaver, store som små.

Samtidig er vi en forretning, der kan levere en vogn på alle tider af døgnet, året rundt, også når andre har lukket. Vi holder aldrig fri.

For at nævne nogle af de opgaver, vi gerne påtager os, er den vigtigste naturligvis persontransport af enhver art. 

Siddende patientbefordring. Vejle Taxa har sammen med andre hyrevogne i amtet varetaget den siddende patientbefordring for Region Syd (tidligere Vejle Amt) i mere end 10 år.

Hastende småforsendelser. Vi påtager os også gerne kørselsopgaver med hastende småforsendelser til et hvilket som helst sted i landet og kan naturligvis også hente forsendelser overalt.

8 personers vogne. 20% af vores vognpark er store vogne; så også her påtager vi os gerne opgaver. Til fester og andre arrengementer er det en rigtig god idé at bestille vognen senest dagen før

Liftvogne. De fleste af de store vogne er monteret med lift således, at vi også kan klare transporter med kunder, der sidder i kørestol.

Trappelift. Vejle Taxa er også i stand til at lifte kørestolsbrugere op/ned af trapper i ejendomme.

Landsdækkende handicap service. Vejle Taxa har også indgået samarbejde med DSB om landsdækkende handicap service, hvor vi bl.a. sørger for at løfte kørestole ind og ud af tog, der ankommer til Vejle.

Samtidig følger vi handicappede, svagtseende, dårligt gående og andre, der har behov, fra tog til mødested eller omvendt.

Biludlejning uden fører kan vi ikke klare, men i mange tilfælde er det også billigere at blive kørt i taxa frem for at leje en bil til f.eks. København o.l.

Andre opgaver. Ring og hør nærmere. Vi kan næsten alt. Som eksempel Klarer Vejle Taxa ofte flaghejsningen/nedtagning når der ikke er DSB personale på Vejle banegård.

Vejle Taxa

Nu på Google Play Nu på Appstore